Rychloručka v moci opojné lásky

Toho dne ve fitness centru nebylo moc lidí. A tak se Rychloručka rozhodla dát si sadu na bench-pressu. Osmdesátikilový náklad se začal plynule pohybovat, tak jak určovalo Romanino vyvinuté svalstvo.

„Ty kokso, Jan, pozeraj,“ ozvalo se náhle nad ní.

„No jo zvedá víc než ty, měl by ses do toho taky pustit, ať se dostaneš do základní sestavy,“ odvětil druhý hlas.

Rychloručka v poklidu dojela sérii a odložila činku. Spatřila dva chlapce kolem pětadvaceti let. Ten první byl trochu podsaditý, ostříhaný na ježka. Při pohledu na jeho kamaráda se Romaně rozbušilo srdce a pocítila prudkou vlnu vzrušení při pohledu do jeho očí. Byl nádherný. Vzhledem připomínal antického hrdinu. Vysoká postava, vyrýsované svalstvo, polodlouhé blond vlasy a modré pomněnkové oči.

„Jsi fakt dobrá,“ zahájil konverzaci podsaditý ježour.

„To áno, ako to robíš?“ souhlasil trochu nervózně blonďáček. I on se topil v Romaniných očích.

„Trénink hoši! Chce to trénink, nejlépe třífázový. Nepít, nekouřit, zdravě jíst a hlavně cvičit!!!“ hrdě odsekla členka Rychlých Šipek.

„To já si jedno pivko po obědě vždycky dám, ale nesmí to trenér vidět,“ snad jen pro sebe podotkl ježour.

„Já sem Honza a tohle je Július, v kabině mu říkáme Julo. Jsme hokejisti!“

„Romana, ale moje přítelkyně a lidi z fitka mi říkají Rychloručka“

 „Vy jste komunisti?“ ukázala na červenou hvězdu, kterou měli chlapci na tričkách.

„Nie, som zatial hráčom Slávie Praha. Prestúpil som z Prievidze. Zahájili zme prípravu na dalšú sezónu. Chceme postúpiť do najvyššej sútěže,“ vysvětlil Julo.

„Tak se předveďte, jak umíte zvedat těžký váhy,“ odvětila s trochu pohrdavým úsměvem. Jak víme, Romana neměla profesionální mužské sportovce ráda, byť se jednalo třeba jen o druhou ligu.

„Calm down bejby!“ houknul Honza a naložil si na stroj.

„Tak určitě,“ odvětila Romana a přestala si obou všímat. Jen po očku sledovala Julka, jak se pere s činkou. „Salát, ale krásnej,“ povzdechla si.

Po překontrolování klientů si Romča sedla k pultíku a do sklenice s vodou si dala tabletku kalcia. Za okamžik se vedle ní posadil Julek a pozval Romanu na dobrú večeru. Tah na branku slovenský chalan prostě měl!

Po práci dorazila Romana do „klubovny“ Rychlých šipek. Červenka seděla u televize a podřimovala u Letní romance Utty Danelly. Romča se posadila vedle ní a nechala se vtáhnout do děje romantického snímku. O častých reklamách si vybavovala sexy postavu slovenského Jánošíka.

„Pojď, vypneme to. Za chvíli přijde Mirka a bude hartusit, že koukáme na kraviny,“ probudila se ze snění, když zaslechla klapot dámských bot na chodbě. Překvapivě to byla Jindra.

„Čaukýýýý, jaxe máte?“ ozvalo se ode dveří a zároveň se rozletěly boty po předsíni. Jindra nebyla moc pořádná, což jí občas stálo body v kanadském bodování klubu. Nejdřív na pohovku přiletěla taška a chvilku po ní i Jindra. Červenka si šla připravovat nízkokalorickou večeři a tak Romana zůstala v obýváku s Jindrou sama. To se výborně hodilo.

„Ty Jindruš, nepůjčila bys mi rtěnku a řasenku?“ zeptala se Romana.

„A proč jako?“ řekla Jindra s údivem a povytáhla obočí.

„Mám sraz s kamarádkou ze základky, tak chci vypadat.“

 „Ale nekecej, nikdy se nemaluješ, znám tě.“

„Tak jo, ale jestli řekneš něco Mirce, tak na Tebe prásknu to tvoje kouření.“

„Cooo jaký? Nebój, nic neřeknu, sme kámošky. Mirka mě poslední dobou sere, připadám si jak někde na základce. Nejradši bych jí to její bodování polila lakem na nehty, ale nemám černej. Počkám, až zas bude in. Bodování pak bude out.“

„Dobře vím, že v salonu hulíte jak fabriky. Až na to přijde Mirka, tak bude průser, ale neboj, já ji nic neřeknu.“

„No jo no! Jsem pořád v tenzi, tak mám ventil. Můžu s tím přestat, kdy budu chtít, ale teď zrovna nechci. U cigárka prostě skvěle drbem a šéfová je najednou taková lidská, i když je to jinak mrcha. Tak na co chceš to malování?  A chci pravdu!“

„Tak jo! Dneska byl ve fitku jeden chlapec a pozval mě na večeři. Já to přijala, tak se chci líbit.“

„Týýý jo, jakej je? Máš fotku? Povídej přece!“

„Nemám, ale koukneme se na net, hraje za nějakou Slávii, nebo co.“

Jindra bleskurychle vytáhla tablet. Protože internet ví vše, měla děvčata zakrátko kompletní potřebné informace. Jméno Július Tóth, narozený v Banské Bystrici, stár 25 roků, bezdětný a v současnosti bez přítelkyně (jak se dočetli z klubového dotazníku).

„To bych tě mohla namalovat,“ začala se do citového vztahu angažovat Jindra. „Jo Mirka s Jarkou šly dneska na nějakou přednášku. Prý se to protáhne, takže schůzka se přesouvá na zítřek. Máme akorát dohlédnout na Červenku, ať se večer moc netoulá. Mohla by se zaběhnout do MacDonaldu a to teď prý nepotřebuje, když tak krásně hubne.“

„Jednou za čas se to dá. Být celý život spoutaná nějakýma zásadama je těžký. I Já bych si chtěla trochu užívat. Růžový život zavazuje, ale taky svazuje,“ zafilozofovala si Romana.

„Dyk jo! Někdy závidím těm mrchám ze sesterstva tu jejich svobodu. Akorát si ze všeho dělaj prdel. Ale zase ani jedna by se nedostala do mejch bokovek a make up znají snad jen z reklam. A kolikrát nás Mirka protlačila na fashion weeky. Jen ty přednášky, to bejvá hodně velká nuda.“

„Ty, dělalas to někdy s nějakým?“ zeptala se Romana.

„Ale jo, když to prožíváš, tak je to i hezký, ale když se chceš jen někam dostat, tak i nechutný a hnusný. Proto jsem odešla z MISS.“

„Bolí to?“

„Ani ne, možná je to trochu stresem, ale v pohodě. Před klubem jsem měla jednoho stylistu, bylo to fajn do doby, než zjistil, že je orientovanej trochu jinak.“

„Hmm. Mně se fakt líbí. Chtěla bych ho, ale bojím se.“

„Chlapi jsou potvory, s ženou je to krásnější, něžňoučký. Nevím no. Občas je to hrubá síla, zvlášť jestli je to sportovec?“

„Pche, uzvednu víc než on.“

„O tom to není. Ještě Slovák. Aby tě neudělal jak ovci.“

„Myslíš?“

„Nevím. Hlavně s ním nechoď hned. Nech ho trochu vycukat.“

„Jak jako?“

„Jako něžný dotyky jo, nějakou tu pusu, ale dovnitř si ho ještě nepouštěj“.

„Hmm asi máš pravdu.“

„Pojď, udělám ti make up a vlasy, ať to stihneš.“

„Dík!“

Jindra si dala záležet a Romanina proměna z ženy sportovkyně na sexy stvoření byla dokonalá.

Rande dopadlo výborně. Julek byl sice nesmělý, ale ukázal se jako milý společník a gentleman. Krásný večer končil decentním polibkem. Romana byla v sedmém nebi. Na pozítří si dvojice domluvila další schůzku, tentokráte už u Julka v pronajatém bytě.

Jak dopadne tato vážná známost?

Je Julo Tóth ten pravý?

Přijde Romana o věneček?

To a jiné v příštím díle!

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je administrator. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Rychloručka v moci opojné lásky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.